Anna

Vain hyvää sanottavaa! Sauna tuotiin ajallaan tontille ja oli juuri sellainen kuin oltiin sovittu. Saunatupa on ollut ympärivuotisessa käytössä.

Petri Läspä

ehtasauna Vihta moderni pihasauna valmis rinteeessä tumma

Olemme erittäin tyytyväisiä Ehtasaunaan. Palvelu oli yksilöllistä ja joustavaa, toiveet otettiin huomioon erinomaisesti. Löylyt ovat vertaansa vailla ja saunan laatu kohdillaan. Kokonaisuudessaan suosittelen Ehtasaunaa saunaa harkitseville.

Hannu

Tarvitsimme mökille vain uuden nukkuma-aitan. Jätimme rakennuksesta pois saunan. Ehtasauna teki muutokset toivomustemme mukaan hyvin sujuvasti ja joustavasti. Saimme juuri sellaisen aitan kun halusimme.

Tuija ja Jaakko

ehtasauna Vihta moderni pihasauna katettu terassi vaalea

Hankimme Vihta L-saunan kesällä 2021. Tarkoitus oli ensin hankkia M-koon sauna, mutta toimitus olisi mennyt syksyyn ja Vihta L oli valmiina, joten valitsimme sen. Ja nyt olemme tosi tyytyväisiä siihen, että onkin saunakamarissa tilaa. Levensimme terassia kolmella (3) laudalla, että mahtuu kävelemään turvallisemmin kun terassilla on tuolit ym. muuta laatikostoa. Teimme itse myös katoksen terassiin […]

Reijo Nevalainen

ehtasauna Vihta L moderni pihasauna talvella tumma

Hieno kotimainen tuote ja ostamisen helppous. Laatu vastaa odotettua. Löylyt Suomen parhaat!

Mikko Punkari

ehtasauna Vasta S perinteinen pihasauna koivikossa tumma

Laitoin tarjouksen eräsaunasta kymmenelle saunatehtaalle. Ehtasauna toimitti ehdotuksensa heti – monelta muulta tehtaalta ei ole tullut vastausta vieläkään. Puoli vuotta olemme saunoneet ja kehuttava on. Perinteinen hirsirakentaminen ja myös saunakulttuuri osataan. Saunan ikkunoita muunneltiin ongelmitta. Toimitussisällön sai valita listalta ja hinnoista ei tarvinnut kiistellä. Sauna tuotiin rekalla keskelle metsää valmiina ja kaikki toimi kuin musiikki. […]

Seppo ja Anna-Maija Somero / Salkola

Saunan tilaus ja toimitus sujui hyvin ja ajallaan. Kaikki toivomamme muutokset toteutettiin hienosti ja hyvässä yhteistyössä. Toimitus sujui ripeästi ja käyttöönotto oli ammattitaitoista. Löylyt on mahtavat ja porukat viihtyy saunassa todella pitkään, ilmanvaihto on hienosti suunniteltu ja saunassa ei tule tukala olo. Olemme tosi tyytyväisiä valintaamme.