Lisävarusteet

Ehtasaunaan on saatavilla tarkkaan mietitty valikoima lisävarusteita.

Smidson Vigo -takka

Tyylikäs ja moderni takka mattamustana tai -valkoisena.
Pieneenkin tilaan sopiva Smidson Vigo takka ja hormi paikalleen asennettuna. Kiertoilmaominaisuuden ansiota lämpö virtaa nopeasti huoneilmaan. Takka on saatavana tyylikkäissä mattaväreissä mustana tai valkoisena. Toimitus sisältää myös viranomaisvaatimusten mukaisen hormistosuunnitelman.
3 190 €

Saunan suojakäsittely

Saunan ulkopintojen väritön 1-kertainen suojakäsittely.
Sauna tarvitsee aina suojaa säätä vastaan. Mikäli haluat jättää saunan puunväriseksi tai et pääse heti tekemään ulkopintojen käsittelyä, suosittelemme tehtaan väritöntä suojakäsittelyä. Se suojaa saunan julkisivuja kosteudelta ja homeilta.
290 €

Terassin katto

Suojaa terassi sateelta ja tuiskulta.
Jäähdyttele terassilla sääilmiöiltä suojassa. Koko terassin levyinen hyvin suojaava katos paikalleen asennettuna.
1 490 €
 – 1 990 €

Legend-kiuaspaketti

Aitojen ja alkuperäisten, kosteiden ja pehmeiden löylyjen legenda.
Legendin patinoitu teräskehikko pitää sisällään mahtavan kivimäärän, josta lähtee ne aidot ja alkuperäiset, savusaunamaisen kosteat ja pehmeät löylyt. Harvia Legend -kiuas on varustettu valurautaisella lasiluukulla, jonka läpi tulen loimu luo saunaasi maagisen rauhoittavan tunnelman. Legend -kiuaspakettiin sisältyy Harvia Legend 150 -kiuas, suojaseinä, alusta Wl 100 ja Harvia Legend vesisäiliö.
790 €

Haapapelkkalauteet

Tyylikkäät ja yksilölliset tuppeensahatut haapapelkkalauteet.
Tyylikkäät tuppeensahatut haapapelkkalauteet, jotka antavat saunallesi yksilöllisen ilmeen. Haapa johtaa miellyttävän hitaasti lämpöä eikä sisällä lainkaan pihkaa. Lauteet on valmistettu kotimaisena käsityönä.
890 €
 – 1 090 €

Iso löylyhuone

Isompi löylyhuone ja pienempi pukuhuone.
Väliseinän siirto niin, että löylyhuoneen leveys kasvaa 0,5–0,9 m.
490 €

Materiaalitoimitus

Pihasaunan toimitus täydellisenä materiaalipakettina itse koottavaksi.
Kysy materiaalitoimitusta, kun haluat rakentaa saunan itse tai kun rakennuspaikalle ei pääse rekalla. Toimitus sisältää hirsikehikon ja kaikki pihasaunan rakentamiseen tarvittavat materiaalit sekä kokoamisohjeen.
Kysy hintaa

Aitta

Toimitus aittana ilman lauteita ja kiuasta.
Sauna voidaan toimittaa ilman lauteita, kiuasta ja kiukaan hormia löylyhuoneen lattia eristettynä, jolloin se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin aittana tai vierasmajana.
Kysy hintaa