ehtasauna_teksti

Toimitusehdot

1. Yleiset toimitusehdot

1.1. http://www.hirsikoti.fi/assets/images/HTT_standardit/Sopimusehdot/HIRSITALON_SOPIMUSEHDOT_fi.pdf 

1.2. Ehta Group Oy omistaa saunamallien tuoteoikeudet mukaan lukien mahdolliset asiakaskohtaiset muutokset.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Ehta Group Oy on sähköpostitse tai kirjeitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

3. Hinnat ja saatavuus

3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka on tämän tarjouksen osana ilmoitettu. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR) ja hinnat sisältävät ALV:n.

3.6 Tehdastoimitusten saatavuus.

3.6.1 Toimitusaika mainitaan tässä tarjouksessa. Ehta Group Oy pidättää oikeuden pidentää toimitusaikaa mikäli tavaran toimittajan toimitusaika on tilapäisesti pidempi.

3.6.2. Mikäli koronaviruksesta, ylivoimaisesta esteestä tai Ehta Group Oy:stä riippumattomista tekijöistä toimitusaikataulua joudutaan siirtämään, asiakas ei ole oikeutettu myöhästymiskorvauksiin.

4. Toimitus

4.1. Toimitusosoitteeseen on päästävä saunan kuljetukseen tarkoitetulla kuljetusajoneuvolla. Mikäli saunan nostaminen paikalleen vaatii erityisjärjestelyjä, kuten kulkureittien vahventaminen tai erillisen nosturin tilaaja vastaa syntyneistä kustannuksista.

4.2. Lähetys on aina tarkistettava päällisin puolin. Piilevät kuljetusvauriot tulee ilmoittaa 5 päivän sisällä saunan vastaanottamisesta.

5. Maksuaikataulu

5.1. Maksu tapahtuu kahdessa erässä seuraavasti: a) Ennakkolasku joka määritetään tilauksen yhteydessä. Ennakkolaskun suuruus on 50% laskun kokonaissummasta. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, käynnistämme saunan tilauksen ja toimitusajan laskenta alkaa. b) Loppulasku toimitetaan tilaajalle saunan toimituksen yhteydessä. Loppulaskun suuruus on 50% laskun kokonaissummasta. c) Maksuaika ennakko- ja loppulaskulla on 14 päivää.

6. Reklamaatio

6.1. Mikäli tilaajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee tilaajan ilmoittaa asiasta välittömäst Ehta Group Oy:lle, kuitenkin viimeistään 5 pv:n sisällä. Ehta Group Oy käynnistää korjaavat toimenpiteet mahdollisimman pian.

6.2. Johtuen piharakennuksen luonnonmukaisista rakennusmateriaalista sekä jatkuvasta tuotteen kehittämisestä seuraavissa seikoissa saattaa esiintyä vaihtelua rakennuspiirustuksiin, esitteisiin, esittelysaunoihin tai värikarttoihin verrattuna i) värisävy ja sen tasaisuus, ii) rakennuksen mitat, iii) ikkunoiden ja ovien toiminnallisuus ja iv) rakennustekniset ratkaisut. Nämä seikat eivät oikeuta tilaaja reklamaatiokorvauksiin.

6.3.Piharakennuksen luonnonmukaisista rakennusmateriaalista johtuen rakennus elää erityisesti ensimmäisten vuosien aikana. Tilaajan tulee huolehtia ovien säännöllisestä säätämisestä ja kiinnittää erityinen huomio liukuovien säätämiseen ja rakenteiden tarkastamiseen. Veden käytöstä johtuen erityisesti löylyhuoneessa saattaa esiintyä kosteudesta johtuvia vaikutuksia. Nämä ovat normaaleja piharakennuksen ilmiöitä joita voidaan minimoida huolellisella kuivattamisella, käsittelyllä ja huoltamisella. Nämä seikat eivät oikeuta tilaaja reklamaatiokorvauksiin.

7. Ylivoimainen este (Force majeure)

7.1. Ehta Group Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Ehta Group Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.